Насловна Најновије Др Ждрале на едукацији из области грудне хирургије

Др Ждрале на едукацији из области грудне хирургије

347
0

Љекар Болнице “Србија“, специјалиста грудне хирургије др Ненад Ждрале био је полазник ” 6th Basel workshop on current concepts of chest wall stabilization and reconstruction ”.

“На едукацији у трајању од три дана говорило се о савременим методама у лијечењу трауме грудног коша, реконструкцији зида грудног коша код онколошких пацијената након лијечења, различитим техникама фиксације и остеосинтезе“, рекао је др Ждрале.

Он је додао је да је ова едукација, којој је присуствовао велики број стручњака и учесника из цијелог свијета, једна од најзначајнијих из области грудне хирургије и да је нарочито важно да се прате актуелне и савремене методе у лијечењу.

“Болница “Србија“ посједује сву опрему која је потребна да би Одсјек грудне хирургије могао да функционише и драго ми је што ћу стечена знања и вјештине моћи примјењивати у лијечењу наших пацијената“, поручио је Ждрале.

Болница “Србија“ континуирано ради на едукацији свог медицинског кадра како би унаприједили своје услуге и становницима Сарајевско-романијске регије пружили што бољу здравствену заштиту.

 

ИЗВОРФилтер
Претходни текстДаниела Миловановић именована за предсједника Врховног суда РС
Сљедећи текстУ Источном Сарајеву, Сарајеву и Какњу ухапшено пет лица због дроге