Насловна Најновије Доган потписао оставку

Доган потписао оставку

181
0

Премијер Републике Српске Радован Вишковић потврдио је да је Дадо Доган потписао оставку на дужност министра породице, омладине и спорта.

Вишковић је рекао да је саобраћајна несрећа коју је скривио Доган нешто што се свакоме може десити, али да члан Владе не може бити неко ко је одслужио затворску казну.

Он је рекао да је од предсједника политичких странака тражио да предложе за министре људе са биографијама који могу адекватно одговорити и времену и задатку.

„Хоћу јавно да кажем да сам ја тражио од предсједника политичких странака, чак дајте нестраначко име, реците да је то ваш приједлог, али дајте људе са биографијама, дајте људе који могу адекватно одговорити и времену и задатку, али не можете мене довести у позицију, ако ви добијете име и презиме на папиру, на меморандуму те и те политичке странке са потписом предсједника и печатом, да је то кандидат те странке за поједину функцију“, рекао је Вишковић за Радио Републике Српске.

Доган, који је био приједлог Социјалистичке партије за министра, био је осуђен на годину дана затвора због саобраћајне несреће коју је скривио.

ИЗВОРсрна
Претходни текстСредњошколци прикупили 677 КМ за дјечака из Рудог
Сљедећи текстПочело уређење нових паркиралишта