Насловна Најновије У сриједу „Отворени дан“ за организације цивилног друштва

У сриједу „Отворени дан“ за организације цивилног друштва

168
0

У Источном Сарајеву у сриједу, 10. маја, биће одржан информативни састанак „Отворени дан“, у оквиру јавног позива који је објавио град у сарадњи са Развојним програмом УН за организације цивилног друштва за предају приједлога пројеката.

На овом састанку сви потенцијални апликанти биће детаљније упознати о позиву, критеријумима и начину пријављивања, наведено је на интернет страници града.

Информативни састанак биће одржан од 11.00 до 12.00 часова у просторијама Градске управе.

Питања у вези са јавним позивом заинтересовани могу да поставе и путем мејла /registry.ba@undp.org/ са назнаком за ReLOaD2 пројекат до 2. јуна, а одговори ће им бити достављени у писаној форми у року од три радна дана од примања упита.

Све потребне информације и електронска верзија цијелог пакета пријавне документације могу се пронаћи на веб-страници /www.undp.org/bosnia-herzegovina/, као и на веб страници града /https://gradistocnosarajevo.net/.

За заинтересоване представнике организација цивилног друштва планиран је тродневни Тренинг управљања пројектним циклусом /ПЦМ/ који ће бити организован у оквиру јавног позива у периоду од 16. до 30. маја у просторијама Градске управе.

Током трајања јавног позива, организацијама цивилног друштва биће пружена додатна подршка кроз услуге консултанта – ментора, наведено је у саопштењу.

ИЗВОРсрна
Претходни текстИспред школе на Врачару отворена књига жалости
Сљедећи текстОтказана пројекција филма „Ждралови лете“