Насловна Вијести Абазовић: Рано је говорити да ли себе видим као премијера

Абазовић: Рано је говорити да ли себе видим као премијера

30
0

Потпредседник актуелне црногорске владе Дритан Абазовић изјавио је да очекује изгласавање неповјерења извршној власти, да је њен мандат, како је рекао, свакако завршен, али да је рано и неозбиљно говорити о томе види ли себе као премијера.

Дритан Абазовић је на конференцији за медије у парламенту у Подгорици навео да ће се убудуће промјене дешавати лакше у Црној Гори.

„Мислим да је влада одрадила свој мандат, неко ће рећи добро, неко лоше“, рекао је Абазовић, наводећи да је лично задовољан многим сегментима рада актуелне владе и истакао је да је најгора ствар неизвјесност.

„Грађани очекују да се ради пуном паром. Или ће се брзо саставити нова влада или идемо на изборе. Немамо времена за губљење. Било би нерационално да уђемо у преговоре који би трајали мјесецима“, рекао је потпредседник црногорске владе, пренијеле су Вијести.

Абазовић сматра да би мандатар нове владе могао бити било ко ко може да обезбједи подршку од најмање 41 посланика у црногорском парламенту.

Истакао је и да Управа полиције нема информације о томе да постоје пријетње по стабилност земље.

У Скупштини Црне Горе у току је ванредна седница на којој ће се гласати о поверењу Влади коју води премијер Здравко Кривокапић.

ИЗВОРртс
Претходни текстУ току телефонска сједница Владе Црне Горе
Сљедећи текстОд понедjељка ученици у школским клупама