Насловна Вијести Акција „Мета“: Претреси на 28 локација због трговине дрогом и нелегалног оружја

Акција „Мета“: Претреси на 28 локација због трговине дрогом и нелегалног оружја

29
0

На подручју три кантона у Федерацији БиХ и у Брчко дистрикту у току су претреси на 28 локација ради хапшења и процесуирање осумњичених за кривична дјела неовлаштена производња и стављање у промет дроге и недозвољено држање оружја или експлозивних материја, саопштено је из МУП-а Зеничко-добојског кантона.

Полицијски тимови су рано јутрос истовремено започели претресе на 21 локацији на подручју Високог и Брезе, двије локације на подручју Кантона Сарајево, двије на подручју Средњобосанског кантона и три локације на подручју Брчко дистрикта, прецизира се у саопштењу.

Ријеч је о опсежној полицијској акцији под кодним називом „Мета“ коју спроводи Управа полиције МУП-а Зеничко-добојског кантона с тим да се данашње активности реализују у сарадњи са полицијским тимовима Федералне управе полиције, Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево, Управе полиције МУП-а Средњобосанског кантона и Полиције Брчко дистрикта.

Активности у оквиру ове акције предузимају се у сарадњи и под надзором Кантоналног тужилаштва Зеничко-добојског кантона, а поступа се по наредбама општинских судова у Зеници и Високом.

Више детаља о резултатима акције МУП Зеничко-добојског кантона ће моћи потврдити током дана, по окончању активности које су у току, додаје се у саопштењу.

ИЗВОРсрна
Претходни текстВишеград: Дата сагласност на приједлог буџета општине од 11.493.106 КМ
Сљедећи текстПодигнута оптужница због пљачке трговинске радње у Источној Илиџи