Насловна Вијести Амбасадор Папандреу посјетио Филозофски факултет

Амбасадор Папандреу посјетио Филозофски факултет

30
0

Његова  екселенција Амбасадор Грчке у БиХ Димитрис Папандреу посјетио је Филозофски факултет Пале и обавио радни састанак са руководством Факултета.

Након састанка, Амбасадор је у Центру за хеленске студије одржао предавање из историје грчког језика и уручио дипломе полазницима курса грчког језика нивоа А1.1.

Амбасадор је након предавања и уручења диплома изразио велику захвалност руководству Филозофског факултета Пале што су омогућили изучавање грчког језика, књижевности и културе и обећао још бољу сарадњу и унапређење досадашњих односа Амбасаде са Хеленским центром Факултета. Амбасадор је најуспјешнијим полазницима курса уручио и пригодне поклоне, уз обећање да ће Амбасада Грчке у БиХ и даље подржавати све активности Филозофског факултета које имају везе са ширењем грчке културе и учењем грчког језика на Факултету.

Уз Амбасадора, Филозофски факултет су посјетили и његов нови замјеник, Минас Унаниан, и грчки официри при дипломатској мисији Грчке амбасаде у БиХ, који су такође изразили захвалност на пријему и обећали подршку у развоју Хеленског центра Филозофског факултета Пале.

ИЗВОРФилозофски факултет уис
Претходни текстГрадоначелник Отаве: Ситуација ван контроле, демонстранти држе град
Сљедећи текстКМФ Жељезнице трећи на табели Прве лиге Републике Српске