Насловна Вијести БиХ Амбасадорка БиХ у Шпанији посјетила општину Сребреница

Амбасадорка БиХ у Шпанији посјетила општину Сребреница

27
0

Амбасадорка Шпаније у БиХ, Тереса Лизаранзу Перинат, посјетила је општину Сребреница гдје је са представницима локалне власти разговарала о економским и другим актуелним питањима битним за ову локалну заједницу.

Перинат је разговарала и са предсједником СО Сребреница, Салком Турсуновићем и Милошем Миловановићем потпредсједником СО. Амбасадорка Перинат планира посјетити општину Сребреница и средином љета ове године када ће се више разговарати о потенцијалним пројектима битним за ову општину.

Слика може припадати 2 особе, људи седе и у затвореном

„Она је жељела да се упозна са стањем у Сребреници јер кроз њено путовање кроз БиХ је схватила да извјештаји које је пратила путем медија нису одговарали стању на терену и да је добро када лично разговарате са представницима општина или политичарима. Тако да је дошла у Сребреницу да се упозна са ситуацијом, прије свега политичком, потребама Сребренице и проблемима који нас оптерећују или које можда очекујемо у наредном периоду због свих тренутних дешавања у свијету и како ће се то одразити на Сребреницу. Споменули смо и стање са Бањом Губер која је наш највећи проблем, али и највећи спас што се тиче туризма.“, истакао је начелник општине Сребреница, Младен Грујичић.

Слика може припадати 2 особе, људи седе, људи стоје и у затвореном

 

ИЗВОРUPSMedia
Претходни текстРусија поручила: Прекинућемо акцију одмах, само испуните ове услове
Сљедећи текстПољска категорично одбила Зеленског – „Наши авиони се неће борити изнад Украјине“