Насловна Вијести Братунац: Одржана еколошка акција чишћења и уређења Рајске плаже

Братунац: Одржана еколошка акција чишћења и уређења Рајске плаже

33
0
Упркос лошим временским условима данас је одржана еколошка акција чишћења и уређења Рајске плаже, најпознатијег братуначког одмаралишта.
Акцију је подржало око 50 становника ове општине, који су марљивим радом припремили ову туристичку локацију за надолазећу сезону.
У акцији су учествовали чланови неколико локалних удружења, спортских клубова, власници угоститељских објеката, као и остали грађани који су жељели да дају свој допринос у уређењу Рајске плаже.
Пред крај акције, учесници су на улазу према Рајској плажи поставили туристичку сигнализацију, која ће омогућити туристима брже и лакше сналажење.
Организатори данашње акције су Општина Братунац и Туристичка организација Братунац у сарадњи са локалним комуналним предузећем АД ,,Градска чистоћа”.
Акција ,,Април – мјесец чистоће” обухватила је низ еколошких активности, које имају за циљ како уређење општине Братунац, тако и повезивање људи са природом и подизање еколошке свијести. Ова акција ће трајати све до 25. априла, а биће завршена дружењем Братунчана и пјешачењем од Братунца до врха Чауша.
ИЗВОРопштина Братунац
Претходни текстДанас кик бокс првенство Републике Српске у Источном Сарајеву
Сљедећи текстУниверзитет у Источном Сарајеву потписао Споразум са једним од најбољих јапанских универзитета