Насловна Вијести Република Српска Додик и Поцо о наставку пословања италијанске компаније у Српској

Додик и Поцо о наставку пословања италијанске компаније у Српској

92
0
Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик разговарао је данас у Бањалуци са власником италијанске компаније ПМП Индустриес С.п.А. Франческом Поцом о новим инвестицијама у Републици Српској.

Поцо је упознао српског члана Предсједништва БиХ да је његова компанија раније исказала интерес за Индустријску зону Рамићи и да је њихов тим, прегледавајући ту локацију, утврдио да не постоје адекватни услови који су њима потребни, те да повлаче свој ранији интерес за ту локацију, саопштено је из Кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

Он је исказао интерес и обавијестио српског члана Предсједништва да ће наставити да трага за адекватном локацијом како би инвестирао у тај пројекат.

– Компанија ПМП Јелшинград Градишка већ петнаест година успјешно послује у том граду, а ПМП Индустриес С.п.А, са осам фабрика широм свијета, планира почетак производње у новом објекту у Републици Српској 2023. године – наводи се у саопштењу.

Српски члан Предсједништва БиХ је подржао пословне планове фирме и изразио задовољство намјером инвеститора да настави пословање у Републици Српској.

ИЗВОРсрна
Претходни текстУ уторак формирање Регионалног савјета за образовање
Сљедећи текстСутра претежно сунчано