Насловна Вијести „Путеви Републике Српске“: Издат налог за проширење коловоза у Филиповићима

„Путеви Републике Српске“: Издат налог за проширење коловоза у Филиповићима

18
0

Предузеће „Путеви Републике Српске“ издало је налог за проширење коловоза на дионици магистралног пута Фоча-Горажде, у мјесту Филиповићи, гдје је због клизишта већ неколико мјесеци у функцији једна саобраћајна трака, потврђено је Радио Фочи у том јавном предузећу.

Наводе да су по сазнању да је дошло до превртања једног дијела потпорног зида фочанском предузећу ”Србињепутеви” наложили да додатно обиљеже локацију клизишта, као и да прошире саобраћајницу засјецањем косине са десне стране коловоза (гледајући из правца Устиколине), како би се створили услови за што безбједније одвијање саобраћаја у зони оштећења.

Такође, у плану је да се у што скорије вријеме предузму све неопходне мјере и радње у циљу трајне санације предметног оштећења, истичу у „Путевима Републике Српске“.

У „Србињепутевима“ кажу да су по добијању налога на мјесто клизишта упутили механизацију како би проширили коловоз и омогућили безбједно одвијање саобраћаја.

Подсјећамо, на дионици магистралног пута Фоча-Горажде, у мјесту Филиповићи, јуче је дошло до новог урушавања тла и пуцања потпорног зида, при чему се половина коловоза потпуно откинула у дужини од око 50 метара и заједно са потпорним зидом склизнула према ријеци Дрини.

ИЗВОРРадио Фоча
Претходни текстАцо Пејовић одржао спектакуларан концерт на Јахорини(ВИДЕО)
Сљедећи текстСпецијалиста доктор Синиша Дучић вршио бесплатне прегледе