Насловна Вијести Експлозивне направе бачене на Широкачи и Махмутовцу

Експлозивне направе бачене на Широкачи и Махмутовцу

17
0

На Широкачи и Махмутовцу у Сарајеву бачене су експлозивне направе и оштећени стамбени објекти, у експлозијама није било повријеђених, а полиција трага за непознатим лицима која су починила ова кривична дјела, саопштено је из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Kантона Сарајево.

У сарајевској општини Стари Град у 20.10 часова обавијештена је дежурна служба Прве полицијске управе да су у Харбиној улици, насеље Широкача, два непозната лица активирала експлозивну направу.

Из МУП-а Kантона Сарајево саопштено је да том приликом није било повријеђених. Експлозија је оштетила кућу и гаражу у власништву лица чији су иницијали А.Х. из Сарајева, као и кућу у власништву Л.П. из Сарајева.

Исте ноћи у 22.12 часова два лица су у Улици Сулејмана Зоља у насељу Махмутовац активирале непознату експлозивну направу. Није било повријеђених, док је дошло до оштећења на кућама у власништву З.K. и Н.Х. из Сарајева.

О овоме је обавијештен дежурни тужилац Kантоналног тужилаштва у Сарајеву. Увиђај су обавили припадници Управе полиције МУП-а Kантона Сарајево.

ИЗВОРМУП КС, Аваз.ба
Претходни текстБачена експлозивна направа на плац са возилима у Источном Новом Сарајеву
Сљедећи текстПреминуло 21 лице, још 370 заражено