Насловна Uncategorized Источна Илиџа: Пријем за Миломира Шоју поводом избора у звање редовног професора

Источна Илиџа: Пријем за Миломира Шоју поводом избора у звање редовног професора

26
0

Начелник општине Маринко Божовић данас је организовао пријем за професора Електротехничког факултета Универзитета у Источном Сарајеву, Миломира Шоју, поводом његовог избора у звање редовног професора.

Своју каријеру на Електротехничком факултету проф. Шоја је започео 2002. године, а избор у звање редовног професора представља круну дугогодишњег преданог рада и посвећености науци.

Како је истакао начелник Божовић, академска заједница Универзитета у Источном Сарајеву представља интелектуалну елиту овога града и сасвим сигурно ће и у будућности бити носилац многих позитивних промјена. Управо због тога руководство Општине Источна Илиџа пружа константну подршку раду Универзитета, али и наставног особља, а један од посљедњих видова сарадње огледа се управо у подршци да се објави књига професора Миломира Шоје „Реални извори струје“.

Пријему је присуствовао и декан Електротехничког факултета Божидар Поповић, који је са начелником Божовићем разговарао о будућој сарадњи Факултета и Општине Источна Илиџа.

ИЗВОРОпштина источна илиџа
Претходни текстЊемачка брише све земље са листе високоризичних
Сљедећи текстРок за потписивање уговора о стипендирању до петка