Насловна Вијести Источно Сарајево „Jahorina Ultra trail 2022“, највећи догађај љетне сезоне

„Jahorina Ultra trail 2022“, највећи догађај љетне сезоне

238
0

На АTP турниру „Serbia Open 2022“ данас, 20.4, одржана је конференција за медије у склопу које је представљена најсадржајнија љетња сезона у историји Јахорине, коју је Олимпијски центар, на челу са директором, господином Дејаном Љевнаићем, припремио за своје посјетиоце, од 1. јула, 2022. године!

У склопу овог тениског спектакла, чији је први човјек невјероватна подршка Олимпијском центру Јахорина кроз године рада, Новак Ђоковић, најављен је највећи догађај сјајне љетње сезоне под називом „Jahorina Ultra trail 2022“, који својим садржајем, из године у годину, привлачи пажњу све већег броја тркача, а који ће се одржати 23. и 24. јула, 2022. године!

Историјски резултати које је Олимпијски центар Јахорина забиљежио током зимске сезоне 2021/2022 такође су представљени на данашњој конференцији за медије, а који су и сами произашли из невјероватне подршке, како Новака Ђоковића, тако и свих партнера који том успјеху свакодневно доприносе!

За вријеме трајања „Serbia Open 2022“ одлична представничка екипа Јахорина Ултра трeјла налазиће се у навијачком селу овог АТP турнира, и спремно очекивати сва ваша питања – посјетите их, информишите их, лијепо се забавите, а онда нам се и придружите у мјесецу јулу на Јахорини!

За медије су овом приликом говорили директор Олимпијског центра Јахорина, господин Дејан Љевнаић, у име породице Ђоковић, господин Горан Ђоковић, директор Представништва Републике Српске у Србији, господин Млађен Цицовић, директор ТО Републике Српске, господин Миодраг Лончаревић, директор ТО Јахорина, господин Игор Иконић, те директор ТО Пале, господин Драган Јакић!

ИЗВОРоц јахорина
Претходни текстПредстављена нова књига Петра Ашкрабе Загорског
Сљедећи текстПреминуо Раде Хршум