Насловна Вијести Источно Сарајево Јединством за очување одлука институција Српске

Јединством за очување одлука институција Српске

223
0

Предсједник општинске Борачке организације Источног Новог Сарајева Драгиша Тушевљак изјавио је Срни да народни скуп најављен за сриједу, 20. април, у Бањалуци није дио политике, будући да је његов циљ борба за очување одлука које доносе институције Републике Српске.

Тушевљак је изразио подршку скупу под слоганом „Слобода“, истичући да је сада најважније очувати јединство и изборити се са онима који се противе одлукама Народне скупштине Републике Српске.

„Подржавамо борбу руководства Републике Српске, а да би се изборили, у сваком случају је потребно цјелокупно јединство и опозиције и власти на том путу“, каже Тушевљак.

Он је позвао све саборце који могу да оду у Бањалуку и дају пуну подршку Борачкој организацији Републике Српске, која је смогла снаге да у овим околностима организује скуп подршке руководству Српске у времену притисака.

Тушевљак истиче да се скуп одржава у ситуацији када нису сва права бораца задовољена и када би њихов материјални положај требао бити много бољи.

Борачка организација Републике Српске организоваће у сриједу, 20. априла, на Тргу Крајине у Бањалуци велики народни скуп под слоганом „Слобода“ ради борбе за очување одлука које доносе институције Српске и које ни у којем случају не смију бити дерогиране.

ИЗВОРсрна
Претходни текстСоколачки малишани обиљежили Врбицу
Сљедећи текстСутра киша и снијег