Насловна Вијести Катић и Јованчић посјетили Врање и договорили сарадњу на више поља

Катић и Јованчић посјетили Врање и договорили сарадњу на више поља

28
0
Начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић са предсједником Скупштине општине , Ведраном Јованчићем, боравио је у посјети граду Врање, на позив Удружења Добровољних давалаца крви сарајевско – романијске регије и Удружења добровољних давалаца крви Полицијске управе у Врању, која су данас потписала Повељу о братимљењу удружења.


,,Посјетили смо и Градску управу Врања, гдје су нас дочекали замјеник градоначелника Зорица Јовић и предсједник Скупштине, др Дејан Тричковић. Тема састанка било је унапређење односа наше двије локалне заједнице, које уназад годинама његује пријатељске односе“, рекао је Катић.

На састанку је договорена интензивирана сарадња у наредном периоду, посебно у областима образовања, спорта и културе.

Након Градске управе, Катић и Јованчић посјетили су Градско позориште „Бора Станковић“, гдје су са директором Ненадом Јовићем разговарали о великом отворењу позоришта у Источном Новом Сарајеву ове године, те о сарадњи ова два позоришта у будућности.

,,Састали смо се и са начелником ПУ Врање, а одатле даље настављамо пут за Београд, гдје покрећемо активности око израде пројекта изградње најављеног базена у Источном Новом Сарајеву“, додао је Катић.

Катић и Јованчић захвалили су домаћинима из Врања на дивном гостопримству и изразили вјеровање да ће и будућа сарадња бити баш као и посјета – на велико задовољство.
ИЗВОРјован катић фб
Претходни текстБечић: Издају не могу да опростим
Сљедећи текстПутин објавио почетак војне операције на Украјину