Насловна Вијести Република Српска Кострешевић: Ухапшена два лица, у току криминалистичка обрада

Кострешевић: Ухапшена два лица, у току криминалистичка обрада

96
0

Директор полиције Републике Српске Синиша Kострешевић, потврдио је Срни, да се над два лица која се доводе у директну везу са убиством полицијског службеника Раденка Башића, тренутно ради криминалистичка обрада.

Он је истакао да ће током дана ова лица вјероватно бити предата тужиоцу.

„Тренутно се ради криминалистичка обрада над овим лицима. Током дана ће вјероватно бити предата тужиоцу, али виђећемо када“, нагласио је Kострешевић.

„Независне новине“ сазнају да је у оквиру истраге убиства начелника приједорског Сектора криминалистичке полиције ухапшен Александар Мијатовић.

Мијатовић је већ осуђиван за убиство и то прије 14 година, када је у Окружном суду у Бањалуци осуђен на 16 и по година затвора због монструозног убиства Саше Илића Шпанца /31/ на паркингу испред Kлиничког центра у Бањалуци.

Он је тада у потпуности признао кривицу, те му је одмах изречена и казна за злочин који се догодио 30. августа 2007. године у касним вечерњим часовима.

Начелник Сектора криминалистичке полиције приједорске Полицијске управе Раденко Башић убијен је у понеђељак, 21. марта, из ватреног оружја у приједорском насељу Пећани.

ИЗВОРсрна, фото РТРС
Претходни текстНа данашњи дан оборен “невидљиви“ Ф-117
Сљедећи текстСутра онлајн бесједа професора Милоша Ковића