Насловна Вијести Регион Митрополит Јоаникије вјенчао Андријану и Мирослава Копривицу

Митрополит Јоаникије вјенчао Андријану и Мирослава Копривицу

183
0

Подсјетимо, херој из Никшића, Мирослав Копривица, одбио је  да вози багер грађевинске фирме „Вилуси“ те на тај начин није желио да учествује у рушењу манастирског конака на Бриској Гори поред Улциња.

Митрополит црногорско-приморски г. Јоаникије данас је вјенчао Андријану и Мирослава Копривицу, који је јуна 2020. године одбио да руши конак манастира Бриска Гора у Улцињу.

Честитајући младенцима, митрополит је казао да пошто су ријешили да ступе у брачну заједницу, Црква даје благослов и моли се Господу да на њих излије богату своју милост:

“Да вас укријепи на то велико и узвишено дијело брачног живота и брачне заједнице, да живите у љубави, да творите заповијести Божије, да дјецу рађате и васпитавате. Да ваш дом буде испуњен љубављу и сваком честитошћу и радошћу. Нека буде срећно и благословено”, казао је митрополит и као благослов младенцима поклонио икону Светог Василија Острошкога да чува њих и њихово потомство у све дане живота њиховога, пише Митрополија црногорско-приморска.

Копривица је раније рекао да га је фирма послала у Улцињ са багером, али да му нису рекли гдје иде, нити шта треба да ради.

„Тек када сам дошао, видио сам о чему се ради. Одмах сам изашао из багера и рекао да нећу да рушим конак, нити да учествујем у томе. Прекрстио сам се и отишао пјешке са тог мјеста до Улциња“, казао је Копривица за портал ИН4С.

На овај начин, Копривица је показао храброст и чојство и „уписао се“ на листу хероја наше земље.

Он ће остати упамећен, баш као и полицајац Милоје Шепановић, који је послије 23 године поштеног рада у служби, дао отказ, као и ватрогасци из Бара – Бојан Рукавина, Владимир Ђурановић и Никола Ђурановић који су у децембру прошле године, одбили да асистирају полицији у сузбијању протеста православних вјерника који се нису сложили са донешеним Законом о вјерским заједницама усвојеним у Скупштини.

ИЗВОРИН4С
Претходни текстКК „Славија“ савладао „Студент Игокеу“ (ФОТО)
Сљедећи текстФранцузи тврде: Макрон и Путин се договорили