Насловна Магазин Спорт Немања Окиљевић најбољи спортиста општине Рогатица за 2021. годину

Немања Окиљевић најбољи спортиста општине Рогатица за 2021. годину

222
0

Након вишегодишње паузе, данас је одржано проглашење најбољих спортиста општине Рогатица за 2021. годину. На основу анализе оствареног учинка, спортски клубови су предложили најбоље од најбољих.

Најбољи спортиста општине Рогатица је кошаркаш Немања Окиљевић. Окиљевић уз брата Стефана и саиграче годинама радује Рогатичане успјесима на терену.

– Желио бих да захвалим начелнику Јагодићу и свима који су организовали избор најбољих спортиста. Велика ми је част и задовољство да сам проглашен најбољим спортистом. То ми је још већи подстрек да што боље радим и направим још боље резултате. Ја бих овом приликом да честитам и осталим спортистима и да им пожелим што боље резултате. Сигурно, и да је неко од њих сада на мом мјесту, то не би било незаслужено. Највише бих желио да се захвалим кошаркашком клубу “Рогатица”, управи на челу са Љубишом Рацковићем, тренеру Драгану Којићу, који је имао невјероватно повјерење у мене и зато сам ту данас. Највећу захвалност дугујем својим саиграчима. Ипак је кошарка тимски спорт и ја не бих био овдје данас да није било њих и хвала им од срца – рекао је Окиљевић, који је награђен новчаном наградом у износу од 1000 КМ и дипломом.

Титуле најбољих, по спортовима, понијели су: Викторија Николић (одбојка), Дејан Томић (фудбал), Ива Новосел (стони тенис), Ивана Драшковић (стрељаштво), Сњежан Обрадовић (атлетика), Хелена Марић (атлетика), Тамара Рацковић (фудбал) и Сњежана Витомир (рукомет). Начелник општине Рогатица Милорад Јагодић уручио је најбољим спортистима дипломе и новчане награде у износу од по 500 КМ.

– Настојимо да обновимо традицију одабира најуспјешнијих спортиста у свим дисциплинама. Циљ нам је да дјецу што је могуће више заинтересујемо за спорт, да их окупљамо, да потроше своју енергију и вријеме у тим садржајима, да се друже и здравије одрастају. Трудимо се да им обезбиједимо услове и до сада смо уложили значајна средства. Ових дана настављамо другу фазу изградње спортске дворане у вриједности од 500.000 КМ – изјавио је начелник Јагодић.

ИЗВОРопштина рогатица
Претходни текстОдронио се магистрални пут Фоча – Горажде у Филиповићима
Сљедећи текстОдржана Јавна расправа о темама предстојећег јавног позива за организације цивилног друштва