Насловна Вијести Источно Сарајево Његош Михајловић неприкосновен у алпском скијању

Његош Михајловић неприкосновен у алпском скијању

241
0

Паљански такмичар и члан спортске секције Удружења за помоћ родитељима и омладини са посебним потребама „Сунце“ Његош Михајловић постао је шампион БиХ у алпском скијању.

Такмичење је одржано током јучерашњег дана на Бјелашници, у конкуренцији од око 30 такмичара из читаве земље.

Михајловићу је ово шеста узастопна титула првака БиХ, а у Удружењу „Сунце“ не крију задовољство његовим досадашњим учинком и залагањем на скијашкој стази.

Осим алпског скијања, Његош је одличан и у нордијском скијању, атлетици, стоном тенису и другим спортовима, кроз која се такмичио на више различитих такмичења широм Европе и свијета.

Портал Катера је већ писао о Михајловићевим спортским резултатима у атлетици, гдје је освојио бронзану медаљу у трци на 400 м на Љетним олимпијским играма, одржаним 2019. године у Абу Дабију.

Такође, освојио је пето мјесто у скоку у даљ на истој Олимпијади. Такмичио се у нордијском скијању на Зимским олимпијским играма које су 2017. године одржане у Шладмингу, у Аустрији, освојивши пето и шесто мјесто.

Честитке Његошу на оствареном успјеху, као и запосленима у Удружењу „Сунце“ на изузетним успјесима свих њиховим такмичара из спортске секције.

ИЗВОРКатера
Претходни текстПронађена друга црна кутија из срушеног авиона
Сљедећи текстПожари у Херцеговини од јутрос под контролом