Насловна Вијести Република Српска Опозиција неће бити јединствена на изборима, ДНС представља своје кандидате

Опозиција неће бити јединствена на изборима, ДНС представља своје кандидате

30
0

Демократски народни савез имаће кандидате за обје инокосне функције на изборима у октобру ове године, сазнаје Српскаинфо у овој странци.

Према незваничним информацијама, први човјек ДНС, Ненад Нешић ући ће у трку за члана Предсједништва БиХ, док ће потпредсједник те странке и предсједник Градског одбора ДНС Бањалука, Радислав Јовичић бити кандидат за предсједника Републике Српске.

Ову информацију јуче нико из ДНС није желио званично да коментарише, а Нешић нам је кратко рекао да ће се све знати у петак за када је заказана сједница Предсједништва ДНС.

FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/GORAN ŠURLAN/RAS KOMBO

– Сједница Предсједништва ДНС биће одржана у Бањалуци и на њој ћемо разговарати о кандидатима за наредне изборе, али и о актуелној политичкој ситуацији. Након сједнице знаће се одговори на многа питања која тренутно муче политичку сцену у БиХ – рекао је Нешић за Српскаинфо.

Kандидатуром Нешића и Јовичића, посве је јасно да ће опозиција на изборе у октобру ове године изаћи разједињена, с обзиром на то да је своју кандидатуру на једну од инокосних функција раније најавила потпредсједница ПДП Јелена Тривић, а очекује се да свог кандидата ускоро јавно саопшти и СДС.

ИЗВОРsrpska info
Претходни текстФотографија бомбардовања Пала на америчкој Амбасади у Москви
Сљедећи текстОтворена 4. изложба стрипа Српске у Хан Пијеску