Насловна Вијести Источно Сарајево Подијељено 25 пари скија

Подијељено 25 пари скија

219
0

У оквиру акције „Хиљаду скија за нашу дјецу“ подијељено је 25 пари скија, а ове и сличне акције омогућиће већи број нових скијаша, саопштено је из Олимпијског центра „Јахорина“.

Директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић пресрећан је што је његова замисао измамила осмијех на лице најмлађих, јер се тако стварају нови скијаши.

„Основни мотив ове акције је да разбијемо предрасуду да је скијање само за богате. Сви треба да уживамо у благодетима природе и планине, посебно најмлађи, јер то утиче на њихов раст и развој“, навео је Љевнаић.

Према његовим ријечима, ова зимска сезона на Јахорини је најуспјешнија према свим параметрима, те да бирају дјецу са којима ће подијелити све своје успјехе,јер су уствари дјеца најбољи амбасадори

Он подсјећа да је ОЦ „Јахорина“ и оквиру акције „Буди дијете Јахорине“ подијелио више од 3.000 бесплатних ски-карата за дјецу, а сада дијеле 1.000 пари скија путем занимљивог изазова који се одвија на „Инстаграм“ профилу @dejanljevnaic.

Љевнаић је рекао и да су од самог почетка ове акције наишли на велико разумијевање и подршку те да свако ко жели да се укључи било обезбјеђивањем средстава, скија или промоцијом акције то може учинити уколико се јави путем мејла на адресу marketing@oc-jahorina.com.

Он је велику захвалност упутио предсједнику Надзорног одбора ОЦ Недељку Елеку, архитекти Новици Мотики, као и партнерима „Беоспорт“, „Планет бајк“, Министарству здравља у Влади Републике Српске, као и многим другима који су препознали значај ове акције и који заједно са њима раде на популаризацији скијања и промоцији здравих животних вриједности.

„Сигуран сам да ћемо сви заједно утицати на то да створимо бољу, љепшу и здравију будућност за нашу дјецу“, истакао је Љеванић.

ИЗВОРРТВ Источно Сарајево
Претходни текстНестао Љубиша Пророк из Источног Новог Сарајева
Сљедећи текстДанас дан жалости у Источном Сарајеву