Насловна Вијести Република Српска Представници Туристичке организације Града Источно Сарајево и општине Пале посјетили Требиње

Представници Туристичке организације Града Источно Сарајево и општине Пале посјетили Требиње

246
0

Представници Општине Пале и Града Источно Сарајево, директор Туристичке организације општине Пале Драган Јакић, начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Жарко Човић и директор Туристичке организације Источно Сарајево Игор Иконић, посјетили су Требиње и састали се са градоначелником Мирком Ћурићем.

Повод за састанак је размјена позитивних искустава и праксе из домена привредног и туристичког развоја, а посебна заинтересованост исказана је за концепт рада Херцеговачке куће, па је састанку присуствовао и директор Аграрног фонда Требиње Веселин Дутина.

Састанку је присуствовао и начелник Одјељења за туризам, пољопривреду и предузетништво града Требиња Бојан Вучуревић, као и директор Туристичке организације Требиње Мирјана Путица.

Ћурић је истакао да Источно Сарајево има добро развијен зимски туризам, па су информације из прве руке, од представника Туристичке организације Источно Сарајево и представника општине Пале, за Требиње веома значајне.

„Увијек смо спремни да подијелимо своја искуства и да чујемо шта је то што неко други добро ради. Градска управа је спремна да слиједи позитивне примјере из окружења како бисмо омогућили даљи привредни и туристички раст у Требињу. То су уједно и наши стратешки циљеви, а праксе Источног Сарајева о којима смо данас имали прилику да чујемо за нас су корисне,“ закључио је градоначелник Требиња.

ИЗВОРтуристичка организација општине пале
Претходни текстКривокапић: Ђукановић договорио моју смјену сутра; Абазовић је хтио да спријечи устоличење митрополита Јоаникија
Сљедећи текстСребреница: Подстицаји за 53 занатско-предузетничке фирме