Насловна Вијести Промовисана књига “Путевима моје душе“

Промовисана књига “Путевима моје душе“

39
0

Kњига Љиљане Николић Мајмуновић под називом „Путевима моје душе“, која подстиче људе да вјерују у себе, те да никада не одустају од својих снова вечерас је промовисана у Матичној библиотеци Источно Сарајево.

Мајмуновићева је Срни рекла да је књига објављена у марту, а да је ово њена прва промоција у Источном Сарајеву.

Према њеним ријечима, писање књиге је трајало око двије године, али је протекло око четири године док није угледала свјетлост дана.

„Ако имате веру, вољу, циљ и сан, онда је све оствариво. Моја књига је аутобиографског мотивационог карактера и подстиче људе да верују у своје снове, да верују у себе, у Бога, јер са свим тим, све је могуће“, истакла је Мајмуновићева.

Она је изразила увјерење да ће ова књига читаоца мотивисати да постане бољи и успјешнији.

„Моја књига је написана да би људи схватили да не морају да потичу из имућне породице, чак ни да имају неке високе школе да би остварили циљеве и снове. Важна је вера, воља, упорност и истрајност, да би задати циљ био оставрен“, нагласила је Мајмуновићева.

Она је додала да је сваки човјек свјесно или несвјесно креатор свог живота, што је покушала кроз књигу и да појасни.

“Препоручила бих свима да је прочитају и да никада не одустају од својих снова, јер ако верујеш у нешто, све је могуће. Ово је моја прва књига и управо то је прорука да никада није касно да остварите снове, јер мени је 51 година и открила сам своју сврху и потенцијал у тим годинама“, истакла је Мајмуновићева.

Она је додала да је била укључена у агенцију Смиљана Морија, визионара, мотиватора, који је њу на неки начин и научио како да остварује снове и циљеве, те је он један од рецензената књиге.

Сљедећа промоција књиге је заказана за 2. јун у Сремској Митровици, родном граду аутора.

ИЗВОРсрна
Претходни текстВлада опредијељена да помаже грађанима, Српска стабилна
Сљедећи текстПреминуо познати композитор Вангелис