Насловна Вијести Сајам домаћих производа у Рудом

Сајам домаћих производа у Рудом

69
0

Међународни сајам домаћих производа биће одржан од 12. до 14. маја у спортској дворани у Рудом, а своје производе представиће више од 100 излагача из БиХ, Црне Горе и Србије.

На Сајму ће своје производе представити пчелари, воћари, затим произвођачи сувог меса, млијечних прерађевина, сокова, џемова, препеличијих јаја, као и занатлије дрводеље и произвођачи вина.

Директор Центра за туризам и спорт и један од организатора Владимир Брадоњић рекао је да сајамска манифестација, осим изложбеног карактера, има и забавни дио.

„Припремили смо спектакл, концерт Дејана Матића који ће бити одржан у петак, 13. маја, у Спортској дворани, а улаз ће бити бесплатан“, истакао је Брадоњић.

Координатор ове манифестације Катарина Ђуровић рекла је да је ове године на Сајму планирано такмичење дјеце основних школа у пјевању, те избор најбољег рада основаца на задату тему, док средњошколци представљају занимања својих школа.

Организатор Сајма је Јавна установа за туризам и спорт Рудо, а покровитељ Сајма је општина Рудо, као и бројни спонзори и донатори.

ИЗВОРсрна
Претходни текстДанас топло, али нестабилно
Сљедећи текстКуповина уџбеника на рате