Насловна Вијести Република Српска Санкције покушај сатанизације српског народа

Санкције покушај сатанизације српског народа

268
0

Предсједници политичких партија које чине владајућу коалицију у Републици Српској осудили су и одбацили уцјене, притиске и наметање политика у Српској.

„Санкције које је Велика Британија увела предсједнику Републике Српске Жељки Цвијановић и српском члану Предсједништва БиХ Милораду Додику, неће утицати на промјену политика у Републици Српској, које се заснивају на поштовању Устава и Дејтонског мировног споразума. Оваквим мјерама још више се подстиче криза, пођела и сукоби у БиХ“, саопштено је након данашњег састанка предсједника партија које чине владајућу коалицију у Српској.

У саопштењу је наглашено да су „санкције одраз немоћи у спољној политици и очигледно да су немоћ показали на малима када моћ нису могли показати на већима“.

„Ово је наставак политике којом се српски народ покушава сатанизовати што су Британци прије неколико година покушали и у Савјету безбједности УН, када су хтјели српски народ да оквалификују геноцидним, што је спријечила Руска Федерација“, поручено је са састанка одржаног у Бањалуци.

ИЗВОРсрна, фото Херцег тв
Претходни текстПрољећна акција чишћења и уређења Источне Илиџе
Сљедећи текстБубамаре поново освајају награде