Насловна Вијести Споразум о сарадњи туристичких организација Требиња и Чачка

Споразум о сарадњи туристичких организација Требиња и Чачка

31
0

У Чачку је потписан протокол о сарадњи између туристичких организација Требиња и Чачка са циљем унапређења заједничког рада на пројектима, туристичкој промоцији и наступима на међународним и домаћим сајмовима туризма.

Циљ је и боља повезаност представника туристичке привреде, а регионална сарадња се може одразити позитивно и на привреду, културу, спорт и друге области, саопштено је из градске Туристичке организације Требиње.

„Протокол предвиђа да се успостављањем сарадње, прошире и размјене знања и позитивна искуства у пословању туристичких организација и привредних субјеката оба града. Увјерени смо да ће сарадња допринијети позитивним ефектима у области туризма и утицати на привредни развој“, навели су из Туристичке организације Требиње.

Јучерашњем потписивању протокола у Чачку присуствовали су директори туристичких организација Требиња и Чачка Мирјана Путица и Војин Јаковљевић, замјеник градоначелника Чачка Владан Милић, замјеник градоначелника Требиња Дражен Бошковић, те начелник Одјељења за туризам, пољопривреду и предузетништво Бојан Вучуревић.

ИЗВОРсрна
Претходни текстСутра претежно сунчано и топлије
Сљедећи текстСоколац: Ускоро кључеви за 64 корисника у два објекта социјалног становања