Насловна Магазин Спорт У првом регионалном колу Стрељачки клуб „Гласинац“ на трећем мјесту

У првом регионалном колу Стрељачки клуб „Гласинац“ на трећем мјесту

201
0

Прво регионално коло сусрета пионира Републике Српске 2022. године одржано је протеклог викенда у Угљевику, Гацку и Теслићу у дисциплини серијска ваздушна пушка. За стрељачки клуб „Гласинац“ из Сокоца је гађало пет пионирки које су оствариле запажене резултате. Према ријечима тренера соколачких стријелаца Огњена Мијатовића за оставрен коначан пласнам сабирају се укупни резулати из све три регије.

  • Од десет клубова колико се такмичило у Угљевику, наша екипа је заузела треће мјесту, док је појединачно чланица „Гласинца“ Маријана Мијатовић, освојила прво мјесто са резулатом 176 кругова, што је и њен лични рекорд – рекао је Мијатовић те додао да до краја Лиге имају још три кола. За екипни пласман се сабирају бодови из сваког кола а за појединачно се бодују сви испуцали кругови односно најбоља три резултата.

Запажене резултате оствариле су и сокочанке Ана Пејић и Хелена Туторић, док су Милица Савчић и Сара Вељовић имале дебитанстски наступ и на самом почетку показале да имају велики стерљачки квалитет.

ИЗВОРИнфо центар Соколац
Претходни текстПремијер лига БиХ : Побједа Лавица против Игмана
Сљедећи текстКострешевић: Радимо на проналаску убице Башића: Приведен велики број лица