Насловна Вијести У Требињу сутра свечано отварање љетње туристичке сезоне

У Требињу сутра свечано отварање љетње туристичке сезоне

13
0

У Требињу ће сутра свечано бити отворена љетња туристичка сезона, најављено је из градске Туристичке организације.

У оквиру манифестације биће одржано низ занимљивих садржаја и дешавања различитог карактера, а сам концепт замишљен је као мини сајам – скуп туристичких организација и субјеката из земаља региона са којима овај град интензивно сарађује.

Током сајма 11 туристичких организација, као и два национална парка из БиХ, Србије и Црне Горе представиће своје туристичке понуде грађанима Требиња и бројним посјетиоцима који се током викенда очекују у овом граду.

Према програму манифестације, у Улици Јована Дучића, од 10.00 до 14.00 часова биће приређен свечани програм који обухвата промоцију понуде гостујућих туристичких субјеката у оквиру брендираних промотивних штандова, уз видео-презентације дестинација, разноврстан културно-умјетнички програм, забавни садржај и дјечији карневал.

У оквиру вечерњег програма од 21.30 часова биће приређен концерт популарног „Дејан Петровић Биг бенда“.

Програмом манифестације за вечерас је предвиђено представљање нове љетње промотивне кампање Туристичке организације Требиње.

Манифестацију „Свечано отварање љетње туристичке сезоне – Требиње 2022“ организују Град Требиње и градска Туристичка организација.

ИЗВОРсрна
Претходни текстНакон двије године паузе у Фочи одржан маскенбал
Сљедећи текстОзваничена сарадња домаће компаније Радис са PowerChina