Насловна Најновије АМС РС: Током дана очекује се појачан интензитет саобраћаја

АМС РС: Током дана очекује се појачан интензитет саобраћаја

118
0

На већини путева у Републици Српској и Федерацији БиХ, саобраћај се одвија несметано, тренутно је слабија фреквенција возила, али се касније, током дана, очекује појачан интезитет саобраћаја, посебно на граничним прелазима, саопштено је из републичког Ауто-мото савеза /АМС/.

Из АМС скрећу пажњу и на појачан број бициклиста и мотоциклиста на путевима.

Због одржавања маратонске трке, данас ће од 9.00 до 12.00 часова доћи ће до измјене у одвијању саобраћаја на дионици магистралног пута Kула-Kрупац и дионици регионалног пута Kула-Враца.

Због деминерских радова на магистралном путу Сарајево-Фоча, дионица Трново-Миљевина у кањону ријеке Бистрице, долази до повремене обуставе саобраћаја од 11.00 до 15.00 часова у трајању од два пута по пет до седам минута.

На дионици магистралног пута Црквина-Модрича један, због припремних радова на изградњи ауто-пута Вукосавље-Брчко измијењен је режим саобраћаја. Обавезно је поштовање привремене саобраћајне сигнализације.

На дионици магистралног пута Подроманија-Сумбуловац у мјесту Мокро, саобраћај се одвија успорено, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Због санације клизишта, саобраћај се на дионици магистралног пута Фоча-Горажде у мјесту Филиповићи, на самој линији разграничења, одвија отежано, једном саобраћајном траком /урађеном привременом заобилазницом у дужини 150 метара/ уз постављену саобраћајну сигнализацију.

На дионици регионалног пута од мјеста Равно према магистралном путу Љубиње-Требиње саобраћај је обустављен и преусмјерен на алтернативне правце.

На граничним прелазима Градишка и Доња Градина појачана је фреквенција возила на излазу из БиХ, а на осталим граничним прелазима задржавања, за сада, нису дужа од 30 минута.

ИЗВОРАМС Републике Српске, фото илустрација
Претходни текстОсморо убијених у тржном центру у Даласу
Сљедећи текстУ Црној Гори Дан жалости због жртава у Србији