Насловна Најновије Ауто салон “СКС” свечано отворио нови луксузни објекат

Ауто салон “СКС” свечано отворио нови луксузни објекат

2758
0

Град Источно Сарајево богатији је за један од најлуксузнијих ауто салону у региону. Ауто салон “СКС” данас је свечано отворио врата велелепног објекта у Улуци Војводе Радомира Путника. У понуди салона има око 100 луксузних возила, а љубазно особље потрудиће се да одаберете вашег љубимца по мјери.

“Данас смо организовали прославу поводом отворења нашег новог објекта ауто салона “СКС”. Са нама су данас пословни партнери, сарадници и пријатељи. Ово је битан искорак у нашем будућем пословању и остварењу будућих пословних резултата. Послујемо дуги низ година, а данас смо нашу причу подигли на виши ниво отварањем новог објекта”,  истакла је директор ауто салона “СКС”, Сандра Тушевљак.

Тушевљак истиче да је у ауто салону запослено 15 радника који знањем и дугогодишњим искуством сваком купцу пружају све потребне информације приликом куповине аутомобила. Сваку купац има подршка од финансирања путем лизинга и кредита до регистрације возила и одржавања.

Свечаном отварању новог ауто салона СКС присуствовао је и начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић. Катић је власницима пожелио срећно и успјешно пословање.

“Сигурно да је добро и корисно да се у нашој локалној заједници отвори ауто салон са скупоцјеним аутомобила који је први оваквог типа на нашим просторима”, истакао је Катић.

ИЗВОРРТВИС
Претходни текстПовеља општине Источна Илиџа додијељења Средњошколском центру “Источна Илиџа” (Видео)
Сљедећи текст„Пулс града“, 27.4.2024. (Видео)