Насловна Најновије Бања Лука: Пронађено 2,6 килограма марихуане, лабораторија, оружје и муниција

Бања Лука: Пронађено 2,6 килограма марихуане, лабораторија, оружје и муниција

228
0

Претресом куће, дворишта и помоћних објеката у Бањалуци, које користи лице чији су иницијали С.Ш, ухапшено у акцији „Плантажа“, пронађени су лабораторија за вјештачки узгој дроге, око 2,6 килограма марихуане, те пушка са оптичким нишаном и пригушивачем, 456 комада муниције и више минско-експлозивних средстава, изјавио је начелник Сектора криминалистичке полиције бањалучке Полицијске управе Славиша Којић.

Он је рекао новинарима да је приликом јучерашњег претреса пронађена и једна стабљика индијске конопље, 15 осушених стабљика и двије дигиталне ваге, као и други предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичних дјела неовлаштена производња и промет дроге и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

Којић је навео да ће против С.Ш. из Бањалуке бити достављен извјештај бањалучком Окружном јавном тужилаштву након завршене криминалистичке обраде, те компелетирања и документовања предмета.

Он је рекао да је претрес извршен на основу наредбе Основног суда у Бањалуци, а уз претходну сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва.

ИЗВОРСрна, фото Srpskainfo
Претходни текстТадић: Сутра почиње и суђење Суду БиХ, Уставном суду БиХ и Кристијану Шмиту
Сљедећи текстДодик: Идем на рочиште да браним Српску, никада нисам био кукавица нити ћу бити