Насловна Најновије Болница “Србија“ богатија за три нова специјализанта

Болница “Србија“ богатија за три нова специјализанта

3370
0

У Болници „Србија“ у Источном Сарајеву, данас је одржан састанак директора Болнице Небојше Шешлије са три доктора медицине, којима су додјељене специјализације у овој здравственој установи.

Из Болнице „Србија“ саопштавају да установа континуирано остварује предвиђени план и програм додјељивања специјализација, а све у складу са потребама установе за новим кадром.

“Дијана Лучић, Марија Тодоровић и Александра Милановић постале су дио нашег колектива и надамо се да ће својим радом и трудом допринијети побољшању квалитета услуга у нашој установи”, наводи се у саопштењу.

„Захваљујемо се менаџменту Болнице „Србија“ и веома нам је драго што смо добиле прилику да радимо у овој установи.Трудићемо се да максимално оправдамо указано повјерење и да буду задовољни и наши надређени и пацијенти“, истакла је др Дијана Лучић.

Др Марија Тодоровић додала је да се такође захваљује менаџменту Болнице који им је омогућио напредовање и усавршавање као младим љекарима у Болници „Србија“ и да ће се трудити да свој посао раде најбоље што могу како би становницима Сарајевско-романијске регије омогућили најбољу здравствену заштиту.

Директор Болнице „Србија“ Небојша Шешлија младим докторима пожелио је добродошлицу и све најбоље у даљем раду у нашој установи.

„Драго ми је да наш колектив расте и да смо у могућности да младим докторима додијелимо специјализације, као и додатно усавршавање знања. Желим им да остваре успјех и да по завршетку специјализације подигну ниво пружања услуга у нашој болници“, нагласио је Шешлија.

Дијана Лучић рођена је у Хан Пијеску 16. 11. 1984. године и специјализант је интерне медицине, Марија Тодоровић рођена је у Прибоју 29. 12. 1995. године и специјализант је пулмологије, док је Александра Милановић рођена у Лозници 18. 10. 1992. године и специјализант је интерне медицине.

ИЗВОРPrincip News
Претходни текстНешић затражио ревизију издатих службених полицијских легитимација
Сљедећи текстПриказан промотивни филм Вишеграда за МОСИ 2025