Насловна Најновије Браћа Хофман – Видовић негирала кривицу, Тужилаштво затражило притвор

Браћа Хофман – Видовић негирала кривицу, Тужилаштво затражило притвор

289
0

Браћа Љубан и Миљан Хофман Видовић, данас су се пред тужиоцем у Београду изјаснили да нису криви за кривична дјела за која се терете, а тужилаштво је предложило суду да им одреди притвор, саопштило је београдско Прво основно јавно тужилаштво.

Хофманови су изнијели одбрану у присуству изабраних бранилаца, а тужилаштво је, након изнесених одбрана, предложило да им буде одређен притвор због сумње да ће боравком на слободи утицати на свједоке и да би боравком на слободи могли да понове или изврше нова кривична дјела, имајући у виду њихову ранију осуђиваност.

Тужилаштво ће у даљем току поступка испитати свједоке, оштећене и прикупити остале неопходне доказе, након чега ће бити донесена коначна одлука, о чему ће јавност бити обавијештена, преносе београдски медији.

Zloglasni Hofmani koji su harali Modričom uhapšeni u Beogradu - Tešanj.ba

Из Вишег јавног тужилаштва у Београду, раније су навели да је у Београду пет лица приведено на информативни разговор, у вези са објављивањем више снимака узнемирујуће садржине у којима се види насиље и пријетње, а чују се и тврдње да та лица „рекетирају пола Београда“.

Ухапшени кик-боксери браћа Љубан и Миљан Хофман Видовић, нашли су се у фокусу јавности посљедњих дана пошто су се на друштвеним мрежама појавили видео-снимци на којима се види како малтретирају људе и говоре да „рекетирају пола Београда“.

У акцији полиције и Вишег јавног тужилашта у Београду ухапшен је и познати новосадски адвокат Горан Карадаревић.

Браћа Хофман, који су раније били успјешни спортисти, први пут су се на удару полиције Републике Српске нашли због отмице почињене 2018. године.

Карадаревић се оглашавао као заступник једног од криминалаца из БиХ Дарка Елеза који тренутно у Србији служи дугогодишњу затворску казну. /крај/мђ

ИЗВОРсрна, фото илустрација screenshot YT
Претходни текстРектор Кулић изразио задовољство дугогодишњом успјешном сарадњом са универзитетима из Руске Федерације
Сљедећи текстПропалестински протести у Сарајеву