Насловна Најновије Вишеград: Приказан промотивни филм за МОСИ 2025. године

Вишеград: Приказан промотивни филм за МОСИ 2025. године

132
0

У оквиру свечаности поводом Дана и крсне славе Вишеграда Мале Госпојине вечерас је у Културном центру „Иво Андрић“ приказан промотивни филм за 60. Међуопштинске омладинске спортске игре /МОСИ/ 2025. године.

У филму је приказано какве услове Вишеград има за одржавање ове спортске смотре, укључујући смјештајне, спортске, културне, просторне и све друге услове које су потребне за МОСИ.

У филму су и поруке предсједника Организационог одбора МОСИ Недељка Перишића и начелника општине Вишеград Младена Ђуревића о спремности и могућностима Вишеграда за овај спортски догађај.

Ђуревић је изјавио новинарима да су презентацијом кратког филма почеле славске свечаности које трају три дана.

„Први задатак Организационог одбора био ЈЕ да обиђу све терене и направе пресјек стања како бисмо видјели да ли испуњавају услове за одржавање одређених спортова. Након тога смо обавијестили све релевантне факторе, на челу са предсједником Републике Српске Милорадом Додиком, да ћемо бити домаћини игара како би помогли општини Вишеград да реализује једну овакву манифестацију“, рекао је Ђуревић.

Члан Сталног комитета МОСИ Јадранко Јањић рекао је да су припреме за ову манифестацију увелико почеле, те додаје да је Организациони одбор на челу са директором Зависног предузећа „ХЕ на Дрини“ Недељком Перишићем припремио сав потребан материјал како би се грађани информисали о овом догађају.

„Већ два мјесеца интензивно радимо, што је велики показатељ наше озбиљности и спремности Да дочекамо МОСИ у нашој општини након 23 године“, истакао је Јањић.

Поводом стотину година постојања Фудбалског клуба „Дрина ХЕ“ премијерно је пуштена навијачка химна под називом „Један вијек“ коју су реализовали пјевач и композитор Славко Танасковић и сниматељ Новак Кнежић.

ИЗВОРсрна
Претходни текстВучић: Србија неће уводити санкције Русији
Сљедећи текстСити прејак за Звезду