Насловна Најновије Вишеград: Усвојен извјештај о раду начелника у прошлој години

Вишеград: Усвојен извјештај о раду начелника у прошлој години

134
0

Одборници Скупштине општине Вишеград усвојили су данас извјештај о раду начелника у прошлој години, као и извјештаји о раду предузећа „Комуналац“ и „15. април“ уз давање сагласности на цјеновнике услуга.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је новинарима да је на данашњој сједници Соња Митрашиновић разријешена функције директора Дома здравља, а да је Снежана Ђуровић именована за вршиоца дужности директора ове здравствене установе.

„На засједању су разматрани извјештаји из претходне двије године свих јавних установа и предузећа чији је оснивач општина, као и планови пословања за ову годину“, навео је Ђуревић.

Он је најавио да ће на наредној сједници, која ће бити одржана за десетак дана, бити разматран Приједлог буџета за 2023. годину.

Шеф клуба одборника СНСД-а Дарко Андрић рекао је да су на данашњој сједници одобрена средства за социо-економску подршу рањивим групама становника, уз учешће општине у заједничком пројекту који ће помоћи овим категоријама на тржишту рада за 2023. годину.

Он је додао да су усвојени извјештаји о раду предузећа „Комуналац“ и „15. април“ уз давање сагласности на цјеновнике услуга.

Андрић је навео да је начелник општине предложио да породице са четворо и више дјеце у потпуности или дјелимично буду ослобођене плаћања комуналних услуга.

ИЗВОРСрна
Претходни текстФото конкурс „Зима кроз призму празника“
Сљедећи текстПале, Конкурс за студентске стипендије(ВИДЕО)