Насловна Најновије Власеница: Поводом васкршњих празника уприличен свечани ручак

Власеница: Поводом васкршњих празника уприличен свечани ручак

128
0

Поводом васкршњих празника за кориснике Народне кухиње Власеница уприличен је свечани ручак, како би и социјално угрожени Власеничани осјетили радост празника.


Присутне је поздравио начелник општине Власеница Мирослав Краљевић и овом приликом свим корисницима уручуио по шкољку јаја, без обзира на вјерску опредијељеност.
„Власеница је једна од ријетких општина у Републици Српској која има Народну кухињу и ја као начелник трудим се да обезбиједим што боље услове за кориснике услуга, у складу са могућностима локалне заједнице. Општина годишње издваја око 20.000 КМ за потребе кухиње и трудимо се да оброци буду разноврсни и квалитетни“ – рекао је начелник Мирослав Краљевић и упутио честитке, како корисницима кухиње, тако и свим грађанима православне вјероисповијести поводом предстојећег празника.

Народна кухиња дјелује у склопу ОО Црвени крст Власеница и за 28 корисника обезбјеђује топли оброк пет дана у седмици.
„За наше кориснике данас смо припремили сарму, пилеће батаке, а за оне који посте рибу, кромпир салату, колаче, воће и сокове. Они који нису били у могућности да присуствују ручку, храна ће бити достављена на кућну адресу“ – навела је Данијела Кљештан запослена у Народној кухињи.

ИЗВОРРтвис
Претходни текстПетровић: Цијена струје у Српској и даље најнижа у региону
Сљедећи текстВаскршња изложба радова корисника услуга и запослених у Центру за заштиту менталног здравља ДЗ Власеница