Насловна Вијести Република Српска Власеница: Радови на изградњи ски-центра „Игришта“ теку планираном динамиком

Власеница: Радови на изградњи ски-центра „Игришта“ теку планираном динамиком

370
0

Радови на изградњи ски-центра „Игришта“ теку планираном динамиком и може се очекивати да ће скијалиште почети са радом у предстојећој сезони.

У току су и радови на изградњи система водоснабдијевања Центра који је неопходан за вјештачко осњежавање како би се створило око 120 сњежних дана. У склопу пројекта водоснабдијевања биће положене цвијеви у дужини од 5 км, а биће постављене цијеви у исти ров за снабдијевање водом локалног становништва.

На састанцима који су одржани у oпштини Власеница, становништво овог дијела општине као и грађани који су уступили своје земљиште без накнаде, истакли су да би за њих снабдијевање водом за пиће било од изузетног значаја.

Начелник Општине Власеница Мирослав Краљевић заједно са ЈКП Власеница покренуо je поступак набавке цијеви као и осталог потребног материјала како би се почело са извођењем радова.

Одјељење за просторно уређење и стамбено-комуналне послове општинске управе oпштине Власеница у складу са законом спровела је неопходне процедуре како би се покренуо поступак изградње водовода.

-Захвалност за реализацији цјелокупног пројекта дугујемо начелнику Мирославу Краљевићу, као иницијатору пројекта, Влади Републике Српске, као и господину Дејану Игњајићу“- истакла је Невена Ступар, начелник Одјељења за просторно уређење и стамбено комуналне послове oпштине Власеница.

-Неизмјеран труд, рад ,енергија и огромно залагање начелника општине Власеница Мирослава Краљевића су уложени , а исти и доводе до финализације пројекта ски-центра „Игришта“, који често називамо „пројекат будућности“. Краљевић је већ најавио бесплатан ски-пас у предстојећој сезони за све младе до 18 година као и школу скијања. И овај пут није изостала безрезевна подршка Владе Републике Српске, предсједника Републике Српске, институција Српске које увијек стоје иза важних пројеката oпштине Власеница, у циљу добробити свих наших грађана- навела је Љиљана Савиновић, Шеф кабинета начелника oпштине Власеница.

ИЗВОРОпштинa Власеница
Претходни текстУчитељ оловком избо ученика
Сљедећи текстУченици ОШ „Свети Сава“ прикупили 6.200 КМ за лијечење троје другара