Насловна Најновије Гласинац славио против Дрине ХЕ

Гласинац славио против Дрине ХЕ

230
0

Фудбалери Гласинца су седам дана пред почетак сезоне у Другој лиги Републике Српске група „Исток“ одиграли и прву припремну утакмицу и славили против Дрине ХЕ резултатом 2:0.

Дрина ХЕ је била знатно свјежија, спремнија, али ако је судити по овој утакмици Гласинац ће итекако имати шта рећи када крене сезона. Иако су наступили без неколико стандардних првотимаца, са неколико новајлија из омладинског погона, али и искусног Вука Јоловића на голу, који се враћа међу стативе послије пет година паузе. Тада је чувао гол рогатичке Младости, а дрес Гласинца је посљедњи пут носио у сезони 2014/15.

Одиграо је Гласинац јако добро, имао у неким моментима и среће пред налетима Дрине ХЕ, али све у свему Огњен Крешталица није крио своје задовољство, с обзиром на то у каквој је клуб ситуацији и колико се каснило са почетком припрема.

Голове за Гласинац постигли су млади Лука Новосел и Урош Дебелногић.

Гласинац је наступио у саставу: Јоловић, Чортан, Каповић, Вујичић, Лиздек, А. Пејановић, Лончаревић, Ј. Вуковић, Вељовић, М. Вуковић, Новосел, Ћирјанић, Дебелногић, Максимовић.

ИЗВОРsportdc.net
Претходни текстГутовић на клупи Романије
Сљедећи текстУ више градова у ФБиХ протести због страшног злочина у Градачцу