Насловна Најновије Гојковић захвалан на указаној прилици, вјерује у добар пласман Славије

Гојковић захвалан на указаној прилици, вјерује у добар пласман Славије

236
0

Фудбалери Славије у суботу, гостовањем Раднику у Бијељини започињу нову сезону Прве лиге Републике Српске. Подмлађен састав уз тек неколико искуснијих играча покушаће да надмаши пласман из претходног првенства, када је Славија заузела четврту позицију на табели.

Један од оних из плејаде млађих играча је и деветнаестогодишњи дефанзивац Василије Гојковић. Заједно са годину дана старијим Сергејом Томићем чиниће штоперски пар, а иако је тек закорачио у сениорски фудбал, Василије не крије амбиције:

„Што се тиче нове сезоне, очекивања су што бољи пласман на табели, али наравно то морамо показати на терену. У првом колу имамо јако тешко гостовање, идемо екипи која има амбиције за повратак у Премијер лигу. Али и ми се припремамо тако да наравно идемо на три бода као и увијек, не само на ову утакмицу него на све предстојеће”, каже Гојковић.

Указану прилику добро је искористио и показао да је кадар одговорити дефанзивним задацима.

„Прво бих се желио захвалити шефу на датој прилици и указаном повјерењу. Трудим се и радим да то повјерење оправдам, наравно кроз добре игре и залагање. Уз то, позиција коју играм је уједно и јако велика одговорност поготово за мене који сам још голобрад“, рекао је Гојковић.

ИЗВОРSportEast
Претходни текстТанго покреће Футсал академију
Сљедећи текстДодик: Суверенитет припада ентитетима