Насловна Вијести Сервисне информације Градоначелник Ћосић разговарао са градоначелником румунског града Синаиjа Владом Опреом и амбасадором...

Градоначелник Ћосић разговарао са градоначелником румунског града Синаиjа Владом Опреом и амбасадором БиХ у Румунији Славишом Ћеранићем.

140
0

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић разговарао је данас са градоначелником румунског града Синаиjа Владом Опреом и амбасадором БиХ у Румунији Славишом Ћеранићем.

Ћосић је рекао да је на састанку разговарано о могућој сарадњи два града, прије свега, у области туризма, у којој Источно Сарајево планира озбиљне пројекте попут изградње гондола које ће наше општине повезати са Јахорином. Госте из Румуније посебно је обрадовала ова информација, каже Ћосић, додајући да ће сутра градоначелник Опрео потписати споразум о сарадњи са Олимпијским центром „Јахорина“ који ће сигурно отворити могућност за креирање заједничких пројеката и у другим областима. “Румуни су народ са којим нас вежу чврсте православне везе и веома ми је драго што смо имали прилику да се данас састанемо и разговарамо”, истиче градоначелник Ћосић.
 
 
 
 
 
 
 
ИЗВОРNačelnik Ljubiša Ćosić
Претходни текстОтворен Трећи међународни сајам туризма у Бањалуци
Сљедећи текстСоколац, Изградња соларне електране прикључне снаге 100 МW