Насловна Најновије Градска управа у овој години радила на санацији и уређењу игралишта и...

Градска управа у овој години радила на санацији и уређењу игралишта и паркова

154
0
Градоначелник Источног Сарајева, Љубиша Ћосић, истакао је да је Градска управа у овој години доста радила на санацији простора које заједнички користимо у слободно вријеме, попут игралишта, паркова, излетишта, а о којима, према његовим ријечима, не водимо довољно рачуна.
 
„Обновили смо игралиште у насељу Репци у општини Пале, уредили игралиште у Топлику, санарили вањске роштиље на Тврдимићима и уредили простор око фудбалског игралишта. Поставили смо и нове конструкције и љуљашке у Парку великана и у Принциповом парку у Источном Новом Сарајеву, гдје смо санирали и чесму, затим замијенили кошеве у Парку великана и уредили фудбалско игралиште, које је, нажалост, врло брзо поново оштећено. Замијенили смо и доста јавних чесми, попут оне у насељу Грлица у општини Источна Илиџа, уређивали зелене површине, садили цвијеће, освјетљавали мјеста окупљања дјеце“, истакао је Ћосић.
 
Он је нагласио да сви становници Источног Сарајева треба да буду одговорни чланови друштва, како бисмо имали љепши град, богат мјестима угодним за провођење слободног времена.
 
Источно Сарајево може бити град за примјер у Републици Српској и уопште не сумњам да ћемо, заједничким напорима, у томе успјети, закључио је Ћосић.
 
ИЗВОРртвис
Претходни текстОдиграна хуманитарна представа за осмогодишњу Милену Косорић
Сљедећи текстХуманитарна трка за Милоша Божовића