Насловна Најновије Хуманитарна трка за Милоша Божовића

Хуманитарна трка за Милоша Божовића

527
0

Савјета ученика и секције Црвеног крста Средњошколског центра “Источна Илиџа” организује хуманитарну трку „Трчимо за Милоша“.

У Источном Новом Сарајеву у четвртак, 28. децембра биће одржана хуманитарна трка за Милоша Божовића, некадашњег голмана ФК “Славија” и ученика Средњошколског центра “Источна Илиџа” који је 2014.године задобио тешке повреде главе и од тада траје његова, и борба његове породице, за излијечење.

Милош је на лијечењу у Москви на терапији матичним ћелијама. За наставак лијечења потребно је обезбиједити још 200 хиљада евра. Како би помогли, чланови Савјета ученика и секције Црвеног крста Средњошколског центра “Источна Илиџа” одлучили су да организују хуманитарну трку чији је циљ да се продајом претрчаних километара скупи новац који ће бити уплаћен за даље лијечење Милоша Божовића.

Старт трке је у четвртак у 12 часова испред Средњошколског центра. Траса трке је улицом Стефана Немање до кружног тока, Дечанском улицом до скретања у улицу Прве сарајевске бригаде, улицом Прве сарајевске бригаде до циља на паркингу код Трга Србија.

Дужина трке је симболичних један километар. Позиву да учествују у хуманитарној трци одазвали су се познати хуманитарци из Источног Сарајева Сања Каваз и Невен Тушевљак. Организатори трке позивају становнике Источног Сарајева да им се придруже у четвртак у 12 часова, да трче за Милоша и тако пошаљу поруку заједништва и подршке Милошу и његовој породици.

“Километри” се могу уплатити на рачун породице Божовић:

број рачуна 5620128150302396

НЛБ банка Источно Сарајево

Сврха уплате: Трка за Божа.

Уплата из иностранства:

IBAN:BA

395620128150302590

Александар (Срето) Божовић, Академика Петра Мандића 48, 71 123

SWIFT BIC: RAZBBAZZ NLB banka

Милана Тепића 4, 78 000 Бањалука

 

 

 

ИЗВОРртвис
Претходни текстГрадска управа у овој години радила на санацији и уређењу игралишта и паркова
Сљедећи текстОдсјек за ортопедију и трауматологију Болнице „Србија“ добио новог специјалисту, др Ненада Шапоњића