Насловна Најновије Одсјек за ортопедију и трауматологију Болнице „Србија“ добио новог специјалисту, др Ненада...

Одсјек за ортопедију и трауматологију Болнице „Србија“ добио новог специјалисту, др Ненада Шапоњића

280
0

Одсјек за ортопедију и трауматологију Болнице „Србија“ постао је богатији за специјалисту ортопедске хирургије и трауматологије, доктора Ненада Шапоњића.

Средњу медицинску школу др Шапоњић завршио је у Ужицу 2002. године, а након тога уписао је Медицински факултет у Фочи који је завршио 2012. године. Радио је као волонтер у Болници „Србија“, а 2017. године добио је специјализацију из ортопедске хирургије и трауматологије.

Др Шапоњић ће свакодневно радити у амбуланти и обављаће операције у овој здравственој установи. За ортопедску амбуланту нема наручивања.

Одсјек за ортопедију и трауматологију пружа следеће услуге: Дијагностика и лијечење болести и повреда локомоторног система оперативним и/или конзервативним третманом, збрињавање свих врста повреда локомоторног система по најсавременијим оперативним и конзервативним методама, алтропластика кука и кољена, лијечење ортопедских обољења код дјеце, лијечење свих врста септичних стања, ултразвучна дијагностика локомоторног система, почетна рехабилитација (физикални третман).

Др Шапоњић је рекао да ће се трудити да побољша рад ортопедије на простору Сарајевско-романијске регије, а све уз подршку менаџмента Болнице „Србија“.

Одсјек ортопедије увијек је у зимском периоду оптерећен великим бројем пацијената, нарочито пацијентима који задобију повреде приликом скијања, а доласком др Шапоњића услуге на ортопедији биће побољшане и корисницима ће бити омогућена квалитетнија здравствена заштита, поручују из Болнице „Србија“.

ИЗВОРртвис
Претходни текстХуманитарна трка за Милоша Божовића
Сљедећи текстТребиње добило још једно умјетничко вајарско дјело