Насловна Најновије Данас почињу „Зимски дани Вишеграда“

Данас почињу „Зимски дани Вишеграда“

233
0

Манифестација „Зимски дани Вишеграда“ одржаће се данас и сутра на Тргу Николе Тесле у Андрићграду, а највише садржаја прилагођено је најмлађима.

Из организационог одбора је потврђено да је циљ манифестације да се зимски дани употпуне различитим садржајима.

Отварање манифестације биће у 17.00 часова, а првог дана наступиће дјеца из вртића „Невен“, чланови Културно-умјетничког друштва „Краљ Петар Ујединитељ“, Анђелина Пољчић и глумац Милан Димић који ће бити у улози Кловна.

Сутра програм почиње у 12.00 часова подјелом пакетића, након чега ће се публици представити ученици вишеградске основне и средње школе. Од 17.00 часова наступиће локални „Адам бенд“, након чега ће бити уприличен ватромет.

У оквиру манифестације биће и новогодишњи базар данас од 17.00 до 20.00 часова, а у петак, 30. децембра, од 16. до 18.00 часова. Посјетиоци ће моћи да бесплатно пробају гастрономску понуду Вишеграда или да купе неки од сувенира ручно израђен.

Манифестација има и хуманитрани карактер, јер су новцем који је намијењем за манифестацију купљени пакетићи корисницама у Дому за лица са инвалидитетом.

Покровитељ манифестације је општина Вишеград, а манифестацију су подржали бројни вишеградски предузетници и угоститељи.

Из организационог одбора позивају туристе и суграђане да увеличају ову манифестацију и кроз забаван програм који предстоји уживају у новогодишњим данима.

ИЗВОРопштина вишеград
Претходни текстДјеци из угрожених и вишечланих породица на Палама 45 пакетића
Сљедећи текстМалишани одржали новогодишњу приредбу