Насловна Најновије Малишани одржали новогодишњу приредбу

Малишани одржали новогодишњу приредбу

169
0

Малишани Јавне установе за предшколско васпитање и образовање „Невен“ у Вишеграду уз игру, пјесму и плес заједно са својим васпитачима приредили су традиционалну новогодишњу приредбу у препуној сали Културног центра „Иво Андрић“.

Директор обданишта Данка Митровић рекла је да су малишани током синоћње приредбе провели своје старије суграђане кроз новогодишњу чаролију и додала да је све оно што дјеца свакодневно раде у овој установи истинска чаролија.

„Била је ово прилика да се кроз дружење са својим васпитачима, родитељима, бакама и декама, дјеца добро забаве али и да покажу шта су све научили током протеклих годину дана“, поручила је Митровићева.

Васпитач обданишта „Невен“ Слободан Сикираш захвалио је свим родитељима и колегама за сарадњу током припрема за новогодишњу приредбу, истичући да су се малишани одлично представили.

„Надам се да ћемо и у наредном периоду организовати оваква дружења, чији циљ је промоција најљепшег што имамо, а то су свакако наша дјеца“, рекао је Сикираш.

У једночасовном програму наступила су дјеца из свих група представљајући кроз игроказе, ритмику и рецитале улогу и значај Дједа Мраза.

У обданишту „Невен“ борави 98 малишана.

ИЗВОРсрна
Претходни текстДанас почињу „Зимски дани Вишеграда“
Сљедећи текстПакетићи за дјецу на педијатрији, уз жељу да што прије оздраве