Насловна Најновије Данас претежно облачно са кишом

Данас претежно облачно са кишом

230
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно облачно вријеме са кишом и пљусковима понегдје са грмљавином.

Ујутру и пријеподне биће претежно облачно, нестабилно и промјенљиво вријеме уз кишу понегдје на сјеверу и југу, а на истоку сунчано.

Од средине дана са сјеверозапада ће доћи до наоблачења које ће током поподнева донијети јачу кишу и пљускове са грмљавином који ће се постепено премијештати ка југу и истоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб до умјерен у сјеверним подручјима сјеверозападни, а у остатку земље западни и југозападни, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Највиша температура ваздуха биће од 18 до 24, на југу до 27 степени Целзијусових.

Температура ваздуха измјерена у 8.00 часова: Бјелашница осам Чемерно 11, Гацко 13, Мраковица, Калиновик, Рибник, Хан Пијесак, Соколац, Шипово 14, Мркоњић Град, Фоча, Бихаћ, Бугојно 15, Рудо, Сребреница, Требиње 16, Нови Град, Приједор, Сарајево, Широки Бријег 17, Бањалука, Тузла, Зеница 18, Вишеград, Добој, Мостар, Неум 19, Бијељина 20 степени Целзијусових.

ИЗВОРсрна
Претходни текстМјестимично влажни коловози
Сљедећи текстСрпска богатија за 30 беба