Насловна Најновије Договорен низ инфраструктурних пројеката у Источном Новом Сарајеву

Договорен низ инфраструктурних пројеката у Источном Новом Сарајеву

267
0

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић и начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић договорили су низ инфраструктурних пројеката за развој ове локалне заједнице, међу којима је реконструкција дионице у насељу Тврдимићи.

Чубриловић је истакао да је Источно Ново Сарајево локална заједница која има перспективу развоја, те да ће бити настављено инфраструктурно улагање на том подручју и реконструкција путева.

Он је навео да ће Министарство саобраћаја и веза подржати све пројекте од значаја за грађане Источног Новог Сарајева и града Источно Сарајево, саопштено је из ресорног министарства.

Катић је сагоровника информисао о реализованим пројектима у области путне инфраструктуре, истичући да ова општина у континуитету има значајну Чубриловићеву и подршку Владе Српске.

Он је оцијенио да ће реализација пројеката из области путне инфраструктуре допринијети додатном развоју Источног Новог Сарајева.

Састанку су присуствовали и вршилац дужности директора „Путева Републике Српске“ Милан Дакић и замјеник начелника општине Александар Костовић.

ИЗВОРсрна
Претходни текстОбиљежен Дан првог ослобођења Сокоца
Сљедећи текстМУП предузео низ мјера и активности за безбједну школску годину