Насловна Најновије Додик: Побједа часна и чиста

Додик: Побједа часна и чиста

237
0

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је његова побједа на протеклим изборима часна и чиста.

„Стрпљиво ћемо сачекати ово незаконито бројање и знаћемо бранити побједу кад смо знали и побиједити. Грађани који су нам дали подршку добиће сатисфакцију с неколико дана закашњења“, навео је Додик.

Према његовим ријечима, Централна изборна комисија /ЦИК/ БиХ без легитимитета доноси незаконите одлуке о поновном пребројавању гласова, а да претходно нису утврђени прелиминарни резултати.

„Иако незаконита одлука ЦИК-а мора кад-тад довести до резултата избора за предсједника Републике Српске, ми се тог резултата не плашимо јер знамо да је наша побједа часна и чиста“, навео је Додик на „Твитеру“.

Он је указао на то да неодговорни иступи ЦИК-а, али и лидера СДС-а и ПДП-а Бранислава Бореновића и Мирка Шаровића говоре да је свима стало до свега сем до истине.

„А истина је једноставна. Као кандидат СНСД-а на предсједничким изборима побиједио сам недостижном предношћу кандидата опозиције“, рекао је Додик.

ИЗВОРсрна
Претходни текстИз кабинета премијера Српске 2.000 КМ за куповину књига
Сљедећи текстТегелтија: Има ли неко частан у ПДП-у да каже истину и извини се народу