Насловна Најновије Додик: Финансијска стабилност Српске биће додатно ојачана

Додик: Финансијска стабилност Српске биће додатно ојачана

193
0

Предсједник Републике Српске Милорад Додик, истакао је да је Српска одржала финансијску стабилност и урадиће све што је потребно да је додатно ојача.

Додик је навео да ће највише руководство Српске у наредном периоду обићи све градове и општине како би били подстакнути важни пројекти и да би се остварила потребна координација.

„Желим да у свакој општини буде организован тим младих људи способних да брзо реагују на било какву отворену могућност“, написао је Додик на „Инстаграму“.

Предсједник Српске је у осврту на претходну седмицу подсјетио да је присуствовао презентацији могућности сарадње са Саудијским фондом, те разговарао са амбасадором Мађарске у БиХ Кристијаном Пошом о доброј сарадњи са Српском.

„Телефонски сам разговарао са /извршним директором за Европу у Европској служби за спољне послове/ Ангелином Ајхорст о европском путу, а на састанку с партнерима у власти на нивоу БиХ постигли смо договор да се усагласе три закона како би били отворени приступни преговори са ЕУ“, навео је Додик.

Колико је ЕУ озбиљна, истакао је Додик, показаће и то да ли ће одредити датум почетка преговарачког процеса.

ИЗВОРСрна
Претходни текстЋосић: Имамо услове за одржавање важних спортских такмичења
Сљедећи текстСрпска богатија за 20 беба