Насловна Најновије Додик честитао Свјетски дан Цивилне заштите

Додик честитао Свјетски дан Цивилне заштите

92
0

Предсједник Републике Српске Милорад Додик, честитао је данас руководству и припадницима Републичке управе цивилне заштите Свјетски дан цивилне заштите и дан ове институције, итичући да је њихова стручност и посвећеност у раду, као и способност да реагују на различите изазове, од изузетног значаја за Српску.

Додик је нагласио да њихова посвећеност заштити људских живота и помоћ угроженима у случају несрећа показује велику хуманост и способност да се заједница издигне и у најтежим околностима.

„Нека ова свечаност буде прилика за размишљање о постигнућима и заједничкој радости у успјесима. Надам се да ће Републичка управа цивилне заштите наставити, са још већим успјехом, обављати комплексне и критичне задатке, те радити на напредовању и унапређењу сектора цивилне заштите у Републици Српској“, поручио је Додик у честитки.

Он је припадницима Републичке управе цивилне заштите пожелио много успјеха у свим будућим активностима које су од суштинског значаја за заштиту људских живота, имовине и животне средине.

ИЗВОРсрна, фото илустрација РУЦЗ/ФБ страница
Претходни текстВишковић потписао меморандум о изградњи дијела пута Фоча – Шћепан Поље
Сљедећи текстОдлуком Владе Републике Српске, малопродајна цијена бијелог хљеба 1,90КМ